Nieuws

Juli 2014

Tien jaar geleden, in 2004, zijn we gestart vanuit Hoogkerk met de vormgeving van boekomslagen onder de naam Libythea. Langzaam begonnen onze werkzaamheden uit te breiden naar huisstijlen, folder en promotie-artikelen.

De libythea

De libythea

Na een tijdje bleek toch dat de naam moeilijk te spellen was en we wilden een beter passende naam. Het werd 247design. We werken 24/7 voor onze klanten als het nodig is. Heeft u voor het weekend een opdracht die de week erna klaar moet zijn, dan werken we door, zelfs in het weekend, om de opdracht naar tevredenheid te kunnen afronden.

In 2008 besloten we een bedrijfspand in de stad te gaan huren. Aan de Meeuwerderweg 43 openden we ons kantoor.

Meeuwerderweg 43, Groningen

Meeuwerderweg 43, Groningen

Hoe professioneel het ook was. Onze visie werd daardoor moeilijker uit te dragen. Voor een spoedklus, waar buiten kantoortijden aan gewerkt moest worden, waren we meer onderweg tussen huis en kantoor dan ons lief was. Na lang beraad besloten we een kantoor aan huis te nemen om dit probleem op te lossen. We hebben er geen spijt van gehad.

Nu zitten we alweer geruime tijd aan de A7, tussen Groningen en Leek, in ons kantoor aan huis. Makkelijk bereikbaar en geen parkeerkosten.

't Mienscheer 6, Lettelbert

’t Mienscheer 6, Lettelbert

We hopen u nog jaren van dienst te kunnen zijn!

November 2011

De Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) organiseerde ook dit jaar weer een fotowedstrijd t.b.v. de kerkenkalender die zij ieder jaar uitgeeft. Er waren meer dan 200 inzendingen waar uiteindelijk 13 winnaars uit gekozen werden. Oók wij wonnen met twee van onze inzendingen!

Wilt u alle 13 foto’s bekijken, ga dan naar: http://bit.ly/pQNNF0

Hieronder ziet u de verkleinde weergave van onze winnende inzendingen met foto’s van de kerk van Lettelbert

Fotowedstrijd SOGK

Juli 2010

Eenzame huizen aan de A7
In november 2009 werd er aan onze deur gebeld. Ed van Rijswijk stond voor de deur en vertelde ons dat hij voor het NRC stukken schreef over eenzame huizen langs de A7. We vonden het erg leuk, hoewel we dachten dat het een grap was, en vertelden ons verhaal.
Op de achterzijde van het NRC van 15 juli 2010 zagen wij ons huis terug vergezeld van een kort bericht.

Eenzame Huizen NRC

Maart 2010

In de Sprout-uitgave van maart 2010 zagen wij een door ons ingezonden stuk terug op pagina 6 in de Mailbox.

Artikel Sprout